Team BlueWater Game Online Tutorial's
Bine ati venit la Team-BlueWater!!Tutorial's 4 all Games!

Join the forum, it's quick and easy

Bine ati venit la Team-BlueWater!!Tutorial's 4 all Games!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[TUTORIAL]Server pe router fara portforwarding

Go down

[TUTORIAL]Server pe router fara portforwarding Empty [TUTORIAL]Server pe router fara portforwarding

Post  Karma Mon Feb 13, 2012 2:42 am

Salutare , cred ca mult iati auzit de portforwarding , si nu prea stiti cum sa-l faceti , ei bine numai este nevoie daca faceti tot ce spun eu mai jos.
#1:Avem nevoie de VirtualBOXpentru conexiune la internet.Nu este necesar sa facem server-ul cu Virtual BOX , putem sa-l facem si cu pc , dar avem nevoie de box pentru network interface !
#2:Instalam server-ul pe oricare program(Virtual BOX/PC) , si la network interface selectam Virtua; BOX
#3:Cand ajungem la sysinstall la configurare ip , intram in cmd ( start>run>cmd ) , si scriem ipconfig , apoi cautam acolo VirtualBOX.Completam sysinstall-ul cu datele din ipconfig de la virtual box ( subsnet / ipv4 sa fie la fel ca acolo )
#4:Acum , in portmap trebuie sa avem ip-ul de la virtualbox.100 ( Ipv4.100 ex:192.168.56.100 )
#5:Acum , ca sa mearga si homepage-ul , trebuie sa intram in config , si punem ip-ul pe care l-am pus si in portmap !
#6:Reboot !

MErge si pe ip dinamic !Iar ip-ul care va fi in mc , intrati [You must be registered and logged in to see this link.]
Admin
Admin

Data de inscriere : 2011-04-22
Varsta : 33
Localizare : Craiova

https://team-bluewater.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics